Funcionament Tatu Circus

RESUMEN

RESPECTEM LA PRIVACITAT:
Demanar consentiment per a fotografiar cares i si no tapar-les.

SENSE BIZUM:
Per fa, porta canvi en efectiu.

DEIXA AL GOSSET FORA:
Per la higiene dels tatus i per la quantitat de gent. Ho sentim! 🙁

ESPAI SEGUR
Procurem fer un espai més segur, evitatn actitud de
trans/bi/bollo/puto/homo-odi i masclistes en general.

SENSE ALCOHOL
No vendrem beguda amb alcohol i preguem no portar-la de fora tampoc!

AUTOGESTIÓ

Tots els beneficis del Tatu Circus València aniran destinats a la lluita contra les presons: Ja siga per a pagar advocats, per a tema antirepressiu o directament a les presxs. Volem un món sense presons i sense justícia punitivista; per tant, volem destruir totes les condicions estructurals i específiques que fan necessària aquesta forma industrial de control social que és la presó. Mort a l’estat i a tota forma d’opressió.

SENSE ALCOHOL

Organitzem aquest esdeveniment sense la venda d’alcohol per voler posar una línia roja a la forma de fer en general la nostra militància i concretament de com volem finançar la lluita anticarcelària. En un context en el qual la major part de la gent empresonada ho està per qüestions que han de veure amb la droga, no veiem cap sentit a treure benefici de la venda d’alcohol, al costat de altres motius com que el consum d’alcohol siga com a pretext per a generar comportaments abusius i de merda en general, o que l’horari de l’esdeveniment no siga el més nocturn per a la venda massiva d’aquestes begudes, i finalment per evidenciar que estem en un espai polític en el que necessitem de tota la nostra capacitat física i mental per a fer front a les opressions de la nostra vida diària. Com a oferta alternativa, oferim una bona carta d’infusions i sucs per al goix de la gent.

ESPAI SEGUR

En aquest espai volem remarcar la necessitat de generar un espai més segur, sense comportaments masclistes i d’odi a les persones trans, a les putes i a la gent LGTBI. Sabem que encara que diguem que són els nostres espais, moltes vegades predomina la presència masculina en els llocs i rols de poder, amb dinàmiques pròpies del cisheteropatriarcat, prou difícils de trencar. Necessitem espais públics a on les companyes, dones, trans, no binàries, putes, mariques i bolleres puguen portar la veu i ser també protagonistes polítiques en la vida diària i en la lluita contra la dominació.

SENSE BIZUM

En el TATU CIRCUS VALÈNCIA no farem operacions ni amb datàfon ni amb Bizum, així que demanem per favor, a la gent que acudeix a l’esdeveniment que porte canvi en metàlic. Com a anticapitalistes, sabem de la merda que és (per desgràcia i per ara), dependre dels diners i del món que es genera al voltant d’aquest, més encara és dependre d’aplicacions digitals que eliminen tota operació física, en pro d’un major control del moviment econòmic a petita escala, amb els fals arguments de la velocitat de transaccions i de la seguretat.

NO FOTOS

Ens encantarà tota la difusió que es farà dins del propi esdeveniment
per part de la gent, per això també agraïm que, per defecte, si ixen
rostres en vídeos i fotos, s’oculten les cares de la gent en cas que no
hagen donat el seu consentiment explícit. Perquè hauran persones que no
vulguen una difusió digital de la seua identitat física.

NO DOGS

Encara no existeixen els Tatu Circus per als gossos (menys mal). Així
que demanem per favor que deixeu al vostre company en altre lloc. Hi
haurà moltíssima gent, soroll i també hi ha un espai en el qual per
qüestions d’higiene menys encara poden estar (pels tatus, perruqueria i
tal).

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.